Първоначално публикувано от 1912
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подробности около разни ремонти на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТук го има и по-евтино.
Аз и други колеги смятаме, че е истинско.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
щом нямаш поблеми сичко е 6
мойто го хвърлих на 3 000 км ... и сложих мотул
явно попаднах на ментак ....alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
убедил съм се че в БГ е по-добре да сложиш Приста масло отколкото да ти се падне някое менте... баси държаватаEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеубедил съм се че в БГ е по-добре да сложиш Приста масло отколкото да ти се падне някое менте... баси държаватаsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеВ Бг няма пазар за бг стоки. Или по-точно пазарът е малък, слаб и робуващ на чуждото. Приста почти всичко изнасят. Същото е с истинските бг обувки от Пещера и с много други стоки.
Аз съм си купувал цигари навремето Виктори от Унгария и познай ... нищо общо с наште лайнаAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеRed Line.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Колеги, предстои ми смяна на дясната дълга полуоска. Като нова, предполагам, е сериозна цифра. Вариант ли е, според вас, втората употреба или е възможен рециклажAlfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex
Comment
-
Първоначално публикувано от la squadra azzurra Покажи съобщениеКолеги, предстои ми смяна на дясната дълга полуоска. Като нова, предполагам, е сериозна цифра. Вариант ли е, според вас, втората употреба или е възможен рециклажLast edited by alfageorgi; d.m.y г., 23:27.Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщениеПредполагам ти тресе волана при ускорение.Вътрешната част от полуоската -с чашата е 600лв.в добрия случай -само оригинална , карето /трипода/-около 140 лв. пак оригинално .Има ментаци и по 30 лв. но след 3-4000км си пак в бокса и то с прецакани канали на чашата .Затова само комплект оригинал.Има вариант за рециклаж , но в София , а ти гледам си от Бургас.Втора употреба си е чист късмет.Цените може вече и да са надолу , говоря за преди около 2 г.
Благодаря за точния и изчерпателен отговор!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex
Comment
-
Първоначално публикувано от la squadra azzurra Покажи съобщениеБлагодаря за точния и изчерпателен отговор!Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеНов акумулатор Варта Силвър 74Ah, 260лв / подменен по гаранция...
Мдааа, къде отиде вярата в немското качество, след като Варта и Бош почнаха да се дънят...
Добре че си попаднал на хубав дилър, има едни гадове дето на шиш ще те врътнат, но рекламация няма да приемат. И това е свързано с отстъпките, които получават - колкото по малко рекламации, толкова по-голяма отстъпка. И това си е политика на немецо, не на местния вносител.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеМдааа, къде отиде вярата в немското качество, след като Варта и Бош почнаха да се дънят...
Добре че си попаднал на хубав дилър, има едни гадове дето на шиш ще те врътнат, но рекламация няма да приемат. И това е свързано с отстъпките, които получават - колкото по малко рекламации, толкова по-голяма отстъпка. И това си е политика на немецо, не на местния вносител.
На другата ми кола е Exide, е за 4-ри години не е мръднал, а Варта-та след една започна с проблемите...
за справка: Варта - 262лв Ексайд - 160лв. За еднакви параметри акумулатори.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment